PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU LİSESİ

Telefon : 0 212 830 30 00
WEB https://necmettinerbakanandl.meb.k12.tr
Adres : Başakşehir Mahallesi Ordu Cad. No 18 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Eğitimde öncü ve yenilikçi akademik başarıya önem veren bir lise olmak.
MİSYON : Etik değerleri benimsemiş, tarihsel bilinci olan, ana diline hâkim, dünyadaki farklı kültür ve fikirlerle hoşgörüyle iletişim kurabilen, güncel gelişmeleri izleyen, bilim ve teknolojiyi takip eden, analitik düşünerek hayal kurabilen, proje geliştirerek bilgi üreten, çevreye ve hayata duyarlı, öğrenmeyi hayat boyu sürecek bir alışkanlık haline getirmiş, çalışkan, cesur, sorumluluk sahibi ve iyi yürekli insanlar yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Sabah Grubu Ders Başlama Bitiş Saati:07:40-12:40 Öğlen Grubu Ders Başlama Bitiş Saati:13:30-18:40
Pansiyon : Yok
Servis : Okulumuzda servis hizmeti vardır.
Ulaşım : Otobüs, Otobüs artı Metro
Yerleşim Yeri : Başakşehir Mah. Ordu Cad. No: 18 Başakşehir / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Başakşehir İlçesine 4 KM, İstanbul Merkezine 30 km
Kontenjan Bilgileri : 280
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Mahalli yerleşme sistemine göre 2019 taban diploma puanımız 83.423
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2018-2019 öğretim yılında açılmış olup ilk mezunlarını 2022 yılında verecektir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuz 2018-2019 öğretim yılında açılmış olup ilk mezunlarını 2022 yılında verecektir.
Sportif Etkinlikler : Futbol,Basketbol,Paintball ve Voleybol takımlarımız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda her sene Tübitak Bilim fuarları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Etwinning